Kurse Të Gjuhës Italiane  

Kursi Ditët dhe ora Periudha Çmimi Ora Sezoni i çertifikimit PLIDA
Kurse javore          
Italishtja Bazë
A1+A2
E Hënë – E Mërkurë
18:30 – 20:30
21 tetor – 06 maj 30 000 Lekë 100 orë PLIDA A2
MAJ 2020
Italishtja Mesatare
B1+B2
E Martë, E Mërkure & E Enjte
18:30 – 20:30
22 tetor – 24 mars 30 000 Lekë 120 orë PLIDA B2
PRILL 2020
QERSHOR 2020
KORRIK 2020
           
Kurset e te shtunës          
Italishtja Bazë A2 E Shtunë 8:30 – 10:30 19 tetor – 25 prill 15 000 Lekë 50 orë PLIDA A2
MAJ 2020
Italishtja Mesatare
B2
E Shtunë 10:30 – 12:30 19 tetor – 30 maj 15 000 Lekë 60 orë PLIDA B2

QERSHOR 2020
KORRIK 2020

Italishtja e Përparuar C1 E Shtunë 12:30 – 14:30 9 nëntor – 23 maj 18 000 Lekë 50 orë PLIDA C1
PRILL 2020
QERSHOR 2020
           
Kurse për fëmijë – adoleshentë          
Kurse për fëmijë 7-9 anni E Hënë & E Mërkurë
17:30 – 18:30
2 tetor – 27 maj 20 000 Lekë 60 orë PLIDA PER FEMIJE
Kurse për adoleshentë 10-13 anni E Martë &E Enjte
17:30 – 18:30
1 tetor – 12 maj 20 000 Lekë 60 orë PLIDA JUNIORES
Kurse Individuale          
Italisht
Kurs individual
Sipas nevojës Sipas nevojës 15 000 Lekë 10 orë PLIDA C1
PRILL 2020
           
           
           
KURSE PERGATITORE PLIDA          
PERGATITOR
PLIDA të gjitha nivelet
4 takime nëntor 5 000 Lekë 8 orë PLIDA NENTOR 2019
PERGATITOR
PLIDA të gjitha nivelet
4 takime mars 5 000 Lekë 8 orë PLIDA PRILL 2020
PERGATITOR
PLIDA të gjitha nivelet
4 takime maj 5 000 Lekë 8 orë
PLIDA QERSHOR 2020
PERGATITOR
PLIDA të gjitha nivelet
4 takime korrik 5 000 Lekë 8 orë PLIDA KORRIK 2020

|

Të dhënat tona bankare:

|

BANKA: Intesa Sanpaolo Bank Albania
SUBJEKTI: Scuola Italiana a Tirana
IBAN EURO: AL30208110080000020851035302
IBAN LEK: AL57208110080000020851035301
SWIFT: USALALTR

|

ose

|

BANKA: Banka Kombetare Tregtare
SUBJEKTI: Scuola Italiana a Tirana
IBAN EURO: AL5720511258003926CLPRCFEURH
IBAN LEK: AL3620511258003926CLPRCLALLJ
SWIFT: NCBAALTXXXX